FAQ

Wat is een bootcamp?

Bootcamp Brandevoort is gericht op het stimuleren van vetverlies, spiertoename en algehele conditie voor mannen en vrouwen. Je verbrandt bij de bootcamp calorieen in de buitenlucht en werkt aan kracht, lenigheid, coordinatie en snelheid op je eigen niveau. Elke week wordt er een nieuwe professionele training gemaakt die o.a. bodyweight exercises, sprintjes, core oefeningen etc. bevat. Je voelt je gegarandeerd al gauw fitter en sterker.

Wat trek ik aan naar de bootcamp?

Makkelijk zittende sportkleding en goede sportschoenen. Trek sportkleding aan die vies mag worden. In de winter adviseren wij meerdere laagjes aan te trekken die je makkelijk aan en/of uit kan trekken. NEEM OOK ALTIJD EEN FLESJE WATER MEE!

Waar kan ik mijn spullen/ tas kwijt?

Op de plek waar we bootcampen leggen we de spullen bij elkaar neer. De bootcamp vind naast je spullen plaats dus je hebt er duidelijk zicht op. We raden je wel aan om je waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis te laten.

Gaat de bootcamp les met regen door?

Ja Bootcamp brandevoort gaat het hele jaar door!.

Is er een aparte bootcamp voor beginners en gevorderden?

De bootcamp is voor iedereen toegankelijk. Zowel beginners als gevorderden kunnen de oefeningen op hun eigen niveau uitvoeren. We zorgen er tevens voor dat de groep altijd bij elkaar blijft dus je kan nooit achterlopen op de groep. Zo werkt elke bootcamper aan zijn/haar eigen uitdaging.

Hoe start ik met bootcampen als ik nog geen lid ben?

Meld je aan middels onze Facebook pagina, stuur een sms of e-mail (zie contact) zodat we op de hoogte zijn van je deelname aan onze Bootcamp trainingen

Is er een zomer/winterstop?

Nee. Bootcamp brandevoort gaat het gehele jaar door.

Wanneer kan ik instromen?

Het hele jaar door op elk gewenst moment. De bootcamp is zo ontworpen dat je als beginner op je eigen niveau de oefeningen kan uitvoeren en zo op je eigen tempo je conditie en kracht kan opbouwen. Gevorderden kunnen ook direct instromen en op hun eigen niveau “genieten” van onze high intensity bootcamp workouts.

Hoe lang duurt een bootcamp workout?

De complete bootcamp workout duurt 1 uur. We verzamelen op elke locatie 10 minuten voor aanvang.

Gaan we ook veel hardlopen?

Nee. We richten ons op kracht en op cardio maar niet in de vorm van lange stukken hardlopen. Op deze manier blijft de groep altijd bij elkaar en kan je nooit achterraken. 

Kan ik een proefles volgen?

Ja, dit kan. Je eerste training is altijd gratis!

Wat gebeurt er als een training niet doorgaat?

We laten je dit per mail weten en als je je telefoonnummer in ons systeem achterlaat ontvang je ook een sms. Tevens wordt het vermeld op de site. 

Kan er ook iemand anders op mijn rittenkaart reserveren?

Nee. Je rittenkaart is persoonsgebonden. Alleen jij kan dus op jouw account reserveren. 

Hoelang is de 10 -rittenkaart geldig?

Deze zijn tot 1 jaar na uitgifte geldig.

Mag ik bootcampen als ik zwanger of geblesseerd ben?

Neem in beide gevallen voor advies eerst contact op met je huisarts of fysiotherapeut. Als je zwanger bent, terugkomt uit een zwangerschap of een lichte blessure hebt, geef dit dan vooraf door aan de trainer. Zij kunnen dan eventueel zorgen voor (lichtere) vervangende oefeningen.