Personal Training / Personal Trainer

Onze Personal Trainers zijn actief in de gehele regio Helmond & omstreken.

Met personal training traint u één op één, resultaatgericht. Uw personal trainer werkt gedurende een langere periode met u aan een gezonde leefstijl. Hij is uw eigen motivator. De afspraak met de personal trainer staat. Ook als het regent, of als u moe bent. Of gewoon geen zin hebt. De personal trainer is uw hoogstpersoonlijke stok achter de deur die u onvermoeibaar herinnert aan uw doelen!

UITGEBALANCEERDE LEEFSTIJL

Personal training is meer dan alleen sporten. Samen met uw coach bepaalt u concrete doelstellingen. Om die te realiseren is het noodzakelijk een goede balans te vinden in beweging, voeding en ontspanning.

DOELEN BEPALEN MET PERSONAL TRAINER

Misschien hebt u specifieke(re) doelen. Toewerken naar een (halve) marathon, of gericht trainen voor uw favoriete sport. Of u hebt gezondheidsproblemen die speciale aandacht en kennis vereisen bij sport en bewegen. Een professionele personal trainer heeft deze kennis in huis. Welk doel wil ik bereiken? Dat gaat in overleg met uw personal trainer. De trainer kan beoordelen of uw doel haalbaar voor u is en reëel. Iemand die jarenlang weinig aan zijn conditie heeft gedaan, kan niet binnen twee maanden een marathon lopen.

RESULTATEN DOOR PERSONAL TRAINING

Hoe bereikt u uw doelen? Uw personal trainer stippelt die samen met u uit. Samen bepalen we wat de juiste begeleiding voor u is en gaan we op zoek naar bewegingsvormen die bij u en uw doelen passen. Lekker een uurtje intensief thuis of in de natuur trainen waar flexibiliteit, balans, core, kracht en uithoudingsvermogen verwerkt worden in een training op maat. Een gevarieerd aanbod aan bewegingsvormen houdt het leuk en afwisselend. Dat motiveert. Bovendien blijft u daardoor vooruitgang boeken, omdat het lichaam er niet aan went.

TARIEVEN
10 WEKEN - 1 TRAINING PER WEEK
600 Euro
60 minuten per training
1 op 1 begeleiding volledige aandacht
Volledige voedingsbegeleiding
10 WEKEN - 2 TRAININGEN PER WEEK
1100 Euro
60 minuten per training
1 op 1 begeleiding volledige aandacht
Volledige voedingsbegeleiding
10 WEKEN - 3 TRAININGEN PER WEEK
1500 Euro
60 minuten per training
1 op 1 begeleiding volledige aandacht
Volledige voedingsbegeleiding